Научихте ме да живея,
да имам вяра и мечти.
Научихте ме да се смея
(докоснах слънцето почти),
да бъда честна и открита,
на волята си да държа,
към дъното да не залитам,
да нямам в думите лъжа.
Разбрах, че трябва да съм силна,
дори отвътре да гори.
За мен магията закрилна
сте вий, родители добри!
Със вас израснах и обикнах
дървото, камъка, свещта.
Аз станах личност и проникнах
в света на важните неща.
Затуй пред двама ви поднасям
мой стих - тържествена заря.
С поклон дълбок ви го поднасям
и от сърце благодаря.
© Лилия Кашукеева Всички права запазени
Много ми хареса!
Браво!