Feb 11, 2007, 7:00 PM

Благодарност 

  Poetry
5462 1 4

Научихте ме да живея,

да имам вяра и мечти.

Научихте ме да се смея

(докоснах слънцето почти),

да бъда честна и открита,

на волята си да държа,

към дъното да не залитам,

да нямам в думите лъжа.

Разбрах, че трябва да съм силна,

дори отвътре да гори.

За мен магията закрилна

сте вий, родители добри!

Със вас израснах и обикнах

дървото, камъка, свещта.

Аз станах личност и проникнах

в света на важните неща.

Затуй пред двама ви поднасям

мой стих - тържествена заря.

С поклон дълбок ви го поднасям

и от сърце благодаря.

 

 

© Лилия Кашукеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??