12.12.2018 г., 18:12 ч.

Благодарности към Бог 

  Поезия » Друга
997 3 3

Ти си, който ме успокояваш,
изпълваш ме с радост и лобов,
ти си, който от мъките ме отърваваш
и винаги да ми помогнеш си готов.

 

Ти си, други като тебе няма,
за тебе няма нищо сложно,
дори и мъката в мен да е голяма,
правиш невъзможното - възможно.

 

Дори когато съм в отчаяние,
ти пак сама не ме оставаш,
винаги си на молитва растояние
и веднага ти ръка към мен подаваш.

 

За мене може да е много сложно,
както винаги съм под съмнение,
но зная, че за тебе всичко е възможно,
но искаш от човека ти търпение.

 

Затова задълго в отчаянието не оставам,
защото зная, винаги си с мен,
на тебе, Боже, само се надявам,
че ще дойде пълна радост някой ден.

 

Да се случи това без теб не може,
само ти ми даваш мир, покой,
далеч от теб не съм щастлива, Боже.
Благодаря ти, че си с мене, татко мой.

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, ще опитам
  • Помоли.Бог да ти я даде
  • "Дори когато съм в отчаяние,
    ти пак сама не ме оставаш,
    винаги си на молитва растояние
    и веднага ти ръка към мен подаваш."
    Прекрасен стих. Кажи ми откъде черпиш тази огромна вяра, че искам и аз да я имам.
Предложения
: ??:??