3.02.2021 г., 20:42 ч.

Благодаря 

  Поезия
347 1 2

Благодаря! И пак благодаря!
Че даде ми възможност да се смея,
да се порадвам и нови песни да изпея.
Не ти благодаря от куртоазия,
разбирам, че си искрена със мен.
А искрените хора днес са кът!
Затуй благодаря на Господ,
че те има.
Успехът нек се върне и при теб!
Дано намериш скоро туй що дириш!
Щом искрено е твоето сърце,
с любов и радост Бог ще го засее!

© Минко Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря за ведрия коменгар, ИнаКалина!
    Винаги е интересно, когато се отбиваш 🤠
  • "А искрените хора днес са кът!"..а то си е вградено открай време..Ведро стихотворение
Предложения
: ??:??