21.12.2007 г., 16:33 ч.

Благодаря! 

  Поезия » Друга
840 0 4
За една бивша любов :)

Благодаря за всеки миг красив,
в който беше и израстваше със мен.
Когато плачеше или се сгушваше щастлив.
Благодаря за всеки изживян със тебе ден.

Благодаря и за съчувствените ласки,
незаслужено, с които ме дари.
Благодаря за чувствата прекрасни,
които с тебе аз открих.

Благодаря, благодаря, че теб те има,
че с мене си, когато се отричам.
Ще помня винаги онази зима,
в която ме научи да обичам.

© Ина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??