31.03.2008 г., 23:42 ч.

Благодаря 

  Поезия
446 0 2

За теб любовта

е само игра.

За мен си лъжа,

мъж-Сатана.

 

Искам да ти благодаря

за частните уроци,

превърна ме в коварна жена,

изтъкана от пороци.

 

Сега съм друга -

разбивачка на мъжки сърца,

без да ми пука

гавря се с любовта.

 

Благораря -

вече разпознавам всяка лъжа.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??