14.09.2017 г., 15:27 ч.  

Благодаря 

  Поезия » Любовна
926 0 5

Благодаря, че ме научи да съм сам,
да гледам как на мен да ми е хубаво!
Благодаря, че предпочете да си там,
където вече знаеш, че не си е струвало!

 

Благодаря ти, че не отговори
на всички мои ласки и копнежи...
Пред мене хиляди врати отвори,
за други, вече стойностни стремежи!

 

Благодарен съм, че ми крещеше,
когато казвах, че от тебе имам нужда.
Не съм сърдит, каквото беше – беше...
В мислите ми вече с друга се събуждам!

 

А ти върви, дано намериш щастие
при свободата си така желана...
Аз го срещнах и мерси... Прекрасно е!
Да ти кажа сбогом само ми остана...

 

Сбогом!

© Станислав Недялков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??