6.09.2020 г., 6:44 ч.

Благодаря 

  Поезия » Друга
446 3 1

Когато затворя очи,
искам да си припомня,
онези красиви души,
които искам да прегърна.

С вярата която имам,
да топля тези души,
които пазя вечно,
в моето сърце ранено.

Някъде се изсипа
дъжда, като сълза,
от красивите моменти,
аз ви благодаря.

И когато отворя очи,
бъдете живи и здрави,
защото аз съм щастлива,
когато виждам, обичта ви!

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??