16.04.2019 г., 9:05 ч.

Благодаря на Бог! 

  Поезия » Друга
434 1 4

Благодаря на Бог за Пролетта,
за свежестта на Младостта!
Една отронена сълза
цветята с Обич напои!

 

Благодаря на Бог за Лятото горещо,
за Любовта изгаряща душата ми на клада!
Не мога времето да спра
но винаги ще се опитвам, винаги!

 

Благодаря на Бог за Есента
в която Обич моя теб те има!
Една обречена душа
Началото на пътя си намери...

 

Ако за мен не съществува друго утре,
ако снегът засипе моите следи...
Че в топлината ти намерих миг Спасение
на Бог благодаря за тази Зима!

 

Музика: https://m.youtube.com/watch?v=mLqPS6oBJ2s

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??