25.08.2011 г., 8:36 ч.

Благодаря ти...! 

  Поезия
670 0 2

 

Есен жълта, нежен листопад,

денят отлита вече неусетно,

присвита в ъгъла, в среднощен мрак

припомням лятото - отмина мимолетно...

 

Сбор от чуства, емоция и страст

съпътстваха ме плътно, неотклонно,

безсилна съм, над тях аз нямам власт,

но се възползвах бурно, неуморно...

 

Изминах пътища и срещнах красоти,

летях над облаци доволна и щастлива

и зная, че виновникът си само ти, 

затова към теб ще бъда вечно мила.

 

Докосна ме до чужди светове

и любопитството във мен запали,

очакваш нов живот да ме зове,

откри умения, отдавна в мен заспали.

 

Затова аз искам с любов и от сърце

надеждата ти в мен да оправдая,

покланям се, целувам ти ръце

с благодарности в живота си до края!

 

© Теодора Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти Ваня!
    Все повече се убеждавам ,че не трябва да изпускаш късмета си,защото шансът може и да е единствен.Желая на всички попътен вятър в морето на живота!
  • Хвани се здраво за живота, ГРАБИ С ДЕ РЪЦЕ ОТ ЛЮБОВТА И ЩАСТИЕТО! Не позволявай да се изплъзнат.Успех!
Предложения
: ??:??