7.09.2008 г., 21:07 ч.

Благодаря ти, че те има 

  Поезия » Любовна
2313 0 9

посветено на него...

 

Събуди чувства в мен заспали,

сърцето ми любов огря,

а мислех, мислех си едва ли

ще срещна нявга любовта!!!

 

Очите ти нежно ме галят,

от дъното тръгнах със теб,

подаде ми ръка и запали

пожар, любов и всичко... без ред!!!

 

Да знаеш, че си обичан,

да не чувстваш самота,

това аз щастие наричам,

ти стопи всяка моя болка и тъга...

 

Обичам аз отново,

"Виновен" си за всичко ти,

че моето сърце е за любов готово,

и  на крака ме пак изправи!!!

 

Благодаря ти, че те има, мили,

на Господа благодаря,

че двама с тебе с общи сили

победихме злото  с  любовта!!!

 

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??