20.06.2014 г., 23:37 ч.  

Благодаря ти, Господи 

  Поезия
729 0 4

     Благодаря Ти, Господи, за любовта,

     с която ме даряваш всеки ден,

     благодаря Ти искрено за милостта,

     която е отправена към мен!

 

     Благодаря Ти, че на малките неща

     аз мога от сърце да се засмея,

     да се зарадвам на деня и на ноща,

     смирено, в свят от малки радости живея!

    

     Смирявай, Господи, човешките сърца,

     не ги оставяй във заблуда да живеят

     и избави ни от безумна суета,

     но за доброто и за истината

     нека всички да копнеят!

 

     Щастлива съм чрез Твойта благодат,

     не искам със богатства да живея,

     на мен ми стига моя малък свят,

     във който Твоята любов аз да възпея!

    

     

© Руми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря от сърце!!!
  • Много искрена поетична изповед, която докосва сърцето,
    и която съдържа важно послание, с непреходни християнски
    ценности!Поздрави за прекрасната поетеса! Бъди!
  • Сърдечно ти благодаря!!!
  • Върховно!Поздрави
Предложения
: ??:??