13.02.2013 г., 22:38 ч.

Благодаря ти, Господи 

  Поезия
439 0 0

Благодаря ти, Господи, че си ми дал сърце,

да мога с него да обичам,

да страдам с другите души

и да раздавам свойте земни дни.

 

Благодаря ти че съм твоя дъщеря,

че съм дошла отново на Земята

да уча как да стана по-добра,

по-мъдра, силна и богата.

 

Благодаря ти, че закриляш ме от злото,

че все във моето сърце стоиш

и бащински говориш ми в ухото

да бъда себе си дори да ме боли.

 

Благодаря ти, че обичаш ме безмерно,

че съм частичка аз от твойта благодат,

че моята душа обича безрезервно

божественото в този земен свят.

 

 

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??