24.05.2013 г., 10:05 ч.

Благодаря ти, любов 

  Поезия » Любовна
671 0 0

 

Благодаря ти, любов,че те има,

благодаря, че ме правиш щастлив,

с теб, където е пролет, няма зима

и чувствам се винаги жив.

 

С тебе само обичам,

плача на глас и се смея

и пред никого аз не отричам,

че истински просто живея!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??