May 24, 2013, 10:05 AM

Благодаря ти, любов 

  Poetry » Love
669 0 0

 

Благодаря ти, любов,че те има,

благодаря, че ме правиш щастлив,

с теб, където е пролет, няма зима

и чувствам се винаги жив.

 

С тебе само обичам,

плача на глас и се смея

и пред никого аз не отричам,

че истински просто живея!

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??