Благодаря ти Майко
Благодаря ти Майко че живот си ми дала,
заради теб аз появил съм се на този свят.
А колко безсънни нощи ти над мен си бдяла,
уморена но с усмивка, колко нощи не си спала.
Благодаря ти Майко че те има и си до мен,
далече си ти но мислиш ни всеки божи ден.
Ние сме твойте мили синове, твоите деца,
ти си нашата майка, една жена с добра душа.
Благодаря ти Майко за подкрепата, за обичта,
в борбата с трудностите, да отглеждате деца.
По твоя пример вървим и ние двама в живота,
и нашите деца те обичат искрено и от душа.
Благодаря ти Майко, казвам го преди а и сега,
и ще продължавам така аз да ти благодаря.
И когато някога вече те няма, с много тъга,
аз към небето ще поглеждам и ще ти благодаря!
© Валентин Миленов Всички права запазени