7.03.2008 г., 22:43 ч.

Благодаря ти, мамо 

  Поезия » Друга
735 0 1

С обич и признателност само

изричам думичката "мамо",

с най-нежни слова -

мамо, бих те обсипала.

 

С радост гледам те сега,

виждам в косите ти снега,

годините чертаят диря,

но смехът в теб не спира.

 

Сърцето ти за добро

е винаги отворено,

без да се щадиш,

бързаш любов да дариш.

 

Заставаш ти до мен,

когато имам проблем,

ако в очите ми има сълзи -

първа виждаш ги ти.

 

Обичам те и благодаря,

моя букет от чувства ще ти даря,

приеми го, мамо ти,

и за всичко ми прости.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??