Сутрин рано с кафе и цигара в ръка
хващам листа и химикала
и изливам моята душа.
Получава се нещо, но стих ли е или не...
но въпреки всичко,
публикувам го в Откровения.
Дори да не са рими насилени
или перфектното произведение,
там има хора разбиращи
и никои презиращи,
те ще те посрещнат с усмивка
и вдъхнат кураж,
ще ти дадат стимул
да продължиш напред.
Благодаря ви, приятели добри,
за това, че сте прочели и мъничко
от моите мълви.
Благодаря ви за подкрепата,
даваща сила,
караща ме да гледам напред!
И без страх да публикувам!
© Юлия Илиева Всички права запазени