15.08.2007 г., 11:01 ч.

Благодат 

  Поезия
615 0 20


                                Нацъфтели мушкати
                                по селски первази.
                                Слънце ги топли,
                                дъждецът ги къпе.
                                Очите ни  радват,
                                обич  раздават.
                                    -----------------
                                Трилистник със седем листа.
                                Боже, какво е това?
                                Помолих за малко живот,
                                а пък то - Благодат!
                                     -----------------
                                Тих летен следобед.
                                Дечицата, милите, спят.
                                Мир и блаженство.
                                Бог и Богородица бдят.


              В този прекрасен, празничен ден желая здраве,
             живот и Божията майка да ви закриля по пътя ви.
                                                                Обичам ви всичките.

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??