Благословен да е Бог
на Аврам, Исак и Яков.
Бог на Божия избран народ
и на езичниците вред.
Който поради голямата си милост
ни е възлюбил и възроди
да вършим добри дела.
Сърцата ни изпълва с любов
към всеки човек.
© Доми Всички права запазени