13.09.2011 г., 21:17 ч.

Благословена бъди 

  Поезия
519 0 0

Не си отивай, любов, ти си  нужна на всеки,

никой не може без теб,

ти радваш сърцата, пораждаш усмивки,

събуждаш ти зов за живот.

Не  отминавай, любов, ти при всекиго имаш си дом,

бавно пристъпвай, тихо почуквай,

гост тъй очакван бъди.

Никой не може без теб да живее,

понякога раждаш сълзи,

в сърцата на всички - на млади и стари,

ти запалваш любовни искри.

Твоето име се шепне от всеки,

"обичам те" - чуваш навред,

злобата бяга от тебе далече

и хората стават добри.

Ти си чувство велико и свято,

бродиш навсякъде ти,

радваш сърцата, пораждаш усмивки,

БЛАГОСЛОВЕНА НАВЕКИ БЪДИ!

© ПЕНКА КАМБУРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??