19.12.2008 г., 11:01 ч.

Благословия 

  Поезия
415 0 1

 

След ада преживян,

след толкова разлъки,мъки,

след кошмарен сън.

Да отвориш изплакани очи -

изпълнен с надежди светли,

лъчезарни, като ранни утрини лъчи.

Разбрал, че адът е приключил.

Да се усмихнеш и да кажеш:

Добър ден! Здравей! Как спа?

Да протегнеш мъжки длани.

В прегръдка страстна да я понесеш,

към по-щастливи дни -

това е мъжкият ми блян!

О! жено мила, нежна и добра,

бъди благословена!

Защото вдъхваш ми живот, надежда.

За днес, за утрешните дни.

Защото правиш ме щастлив и възроден.

Добро утро, скъпа! Добър ден!

© Димитър Митов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??