25.03.2012 г., 10:37 ч.

Благовещенско стихотворение 

  Поезия » Философска
447 0 2

(за ползата от вярата)

 

Преди,
когато тази вяра бе заразна -
жена да е от "Свети дух" непразна,
навсякъде бе пълно със дечица -
по пет по шест покрай една паница.

Сега,
когато ни западна вярата,
и всичко туй го свързват с изневярата,
изпаднахме в такава деградация,
че скоро ще изчезнем като нация!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Голата истина, казана по Ангарски!
  • В този смисъл - тъжно е , че отпътува Батето.
    Обаче,
    Каката ежеминутно си се грижи за националния еквивалент.
    Така де.

    Джак

Предложения
: ??:??