20.12.2005 г., 20:39 ч.

Блажена смърт!!! 

  Поезия
917 0 4

Насред

тъмнината,мълчалива седях...

Плаках,унивах,заспивах...

И пак светлина във тунел видях,

намирах си пътя...умирах!

Но бял Бе деня и зима пълзеше,

В сърцето усещах студът.

И черен гарван над мене кръжеше,

разцепваше с крясък ледът.

Но Само край на пътя ми земен...

посрещаше,мрачен денят.

Отлитах свободна във рая небесен,

на смъртта...Щастлив бе мигът!

И край бе този ден...И начало...

Забравих за всичката злоба.

И страх не ме бе,и не беше печално...

Чувствах се докосната от Бога!

                                                                                     Одебелените думи се четът последователно...

© Елмо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много, много ми харесва играта с думичките. БРАВО
  • Странно,но когато го побликувах одебелих и други думи които сега са излязли в нормален шрифт и смисъла се губи...
    "насред светлина умирах!" "Бе зима.В сърцето кръжеше ледът!" "Само рая на смъртта бе начало..." "Чувствах Бога!"

    Извинете...просто явно не е излязло както трябва
  • Интересна идея!
  • Хубаво е
Предложения
: ??:??