6.09.2008 г., 21:06 ч.

Blessed Are The Sick 

  Поезия
574 0 4

 

Благослови ме и бягай,

не е добре да си близо до мен.

Аз не съм този, за когото ме смяташ.

Повярвай, спаси се навреме.

Ти видя съвсем малко.

Не ти хареса, нали?

Замини надалеч и забрави!

Никога не се обръщай назад,

защото може да ме видиш зад себе си.

Блокирай съзнанието си

за това, което видя,

защото то е нищо.

Забрави, за да си спасена.

 

© Светлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??