4.05.2008 г., 17:15 ч.

Блестя 

  Поезия » Любовна
624 0 5

Блестя от мрак

без теб...

Изпивам

прокуденото време.

Но стъпките ми

жадно

пак

кънтят...

Протягам мисли,

за да взема

едничък миг

и да поема,

незнайно

как,

напред!...

© Мариана Папазикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??