May 4, 2008, 5:15 PM

Блестя 

  Poetry » Love
634 0 5

Блестя от мрак

без теб...

Изпивам

прокуденото време.

Но стъпките ми

жадно

пак

кънтят...

Протягам мисли,

за да взема

едничък миг

и да поема,

незнайно

как,

напред!...

© Мариана Папазикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??