1.07.2008 г., 9:12 ч.

Блестящ и силен... 

  Поезия
519 0 10

Блестящ и силен

кестенът разчупва своята хралупа-

удобната и топла пустота.

И пътят му е кратък -

от лятното дърво

до есенните стъпки на земята.

Защо е толкова безгрижен?

Безумство ли е

през студа да минеш невредим,

защото си роден от лято...?

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??