21.12.2006 г., 5:50 ч.

Blicken 

  Поезия
634 0 3

„Я помню чудное мгновение...” А.С.Пушкин

 

        Понякога е много трудно

        да хванеш вярната посока.

Мори те, мачка те живота –

звучиш като фалшива нота.

 

        Понякога си в черна яма.

        Очите – вперени нагоре,

безпомощно зоват безкрая.

И страшно е далече Рая.

 

        Но има мигове, когато

        Щом  зърна аз лице познато

златен лъч света огрява,

сърцето ми за обич сгрява!

 

                                       9.07.2001г.

© Боян Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Супер ,Бобчо!Страхотен си!
  • А това стихотоворение на Пушкин ли те е вдъхновило? То между другото е мн красиво Мн добре си се справил харесва ми това, което се е получило и много е вярно написаното 6+
  • Така е понякога!!!
    Поздрави
Предложения
: ??:??