11.02.2009 г., 18:05 ч.

Близо си - далече си (песничка) 

  Поезия » Друга
601 0 2

Близо си до звездите,

далече си от земята.

 

                 И ще си толкова щастлив

                 за хората ако не мислиш.

                И ще си толкова щастлив,

                толкова щастлив.    

 

Близо си до земята,

далече си от звездите.

 

                 И ще си толкова щастлив

                 за птиците ако не мислиш.

                И ще си толкова щастлив,

                толкова щастлив.           

© Александър Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??