18.05.2016 г., 21:53 ч.

Блудница 

  Поезия » Любовна
307 0 3

Блудница - такава ме наричай! 
Блудница с разкъсана душа. 
Грешна съм, че толкоз те обичах, 
грешка бе да вярвам в любовта! 

 

Наивница - така ме пак наричай! 
Наивниците тънат в самота. 
Глупачка бях, че дълго ти се вричах, 
проиграх наивно своята съдба. 

 

Нещастница - така ли ме наричаш!? 
Нещастницата плачеща в нощта. 
Повярвах ти, че можеш да обичаш, 
повярвах.. и платих си за това...
 

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??