Блудница - такава ме наричай!
Блудница с разкъсана душа.
Грешна съм, че толкоз те обичах,
грешка бе да вярвам в любовта!
Наивница - така ме пак наричай!
Наивниците тънат в самота.
Глупачка бях, че дълго ти се вричах,
проиграх наивно своята съдба.
Нещастница - така ли ме наричаш!?
Нещастницата плачеща в нощта.
Повярвах ти, че можеш да обичаш,
повярвах.. и платих си за това...
© Пламена Владимирова All rights reserved.