3.09.2007 г., 10:35 ч.

Блудница 

  Поезия
696 0 2
                                   Беше страст... После пепел.
                                   Въвличаш се и съзнателно не спираш.
                                   Търсих любовта, а не я намерих.
                                   Влязох в огъня за тебе, изгорях,
                                    но не се предадох!

                                   Душата ми остана като птица -
                                   без гнездо, без стряха.
                                   Търсеща топлия  юг...

© Боряна Желязкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Който се впуска в забранената любов никога няма да намери гнездо...
    така че се примири.Но пък притежава безкрайното небе.А някои имат само гнездо.Не се страхувай и обичай този който сърцето ти казва.Но никога не ранявай другата...Поздрав за стиха!
  • Даже много добро!
Предложения
: ??:??