3.06.2009 г., 17:16 ч.

Блудница ли е любовта? 

  Поезия » Еротична
1051 1 3

Блудница ли е любовта?


Забравих те! Какво да сторя?

Блудница  май е любовта,

щом мога сърцето за друг да отворя,

дори без свян да предложа плътта.

Блудница е любовта!!

 

Сплели тела в любовен екстаз,

от страст полудяла, мога него да викам,

викът стъклата разрязва като елмаз

и аз замаяна продължавам да питам:

Блудница ли е любовта?

 

Щом твоето име мога да забравя

и на глас от теб да се отричам,

спомена в новата любов да давя

и да крещя, че не те обичам,

щом другия наричам любими

и май вярвaм в новата любов,

блудница ли е любовта, кажи ми,

щом всеки път се поддава на порива нов?!!!

 

© Христина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??