15.03.2024 г., 11:22 ч.

Blur 

  Поезия
53 0 0

На границата

 

съм

 

между

 

няколко

 

свята

 

и никой 

 

от тях

 

не е 

 

напълно

 

реален.

 

Живея

 

в баланс

 

между

 

сън и

 

измислица,

 

и постоянно

 

прескачам

 

от място в

 

място.

 

Размиват се

 

границите и

 

губя се,

 

размивам се,

 

изчезвам,

 

защото 

 

аз 

 

не съм 

 

реална,

 

не съм 

 

реална,

 

размита съм.

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??