15.09.2008 г., 0:05 ч.

Блян 

  Поезия » Любовна
484 0 1

Блян

Тъмно е! Мрачно е! Навън пак вали!
Лягам сам в студеното легло.
Прегърнал твоята снимка,
мисля си за теб! Питам се къде си?
Сама ли си? Мислиш ли за мен,
тъй както аз за теб?
Лежа сам в студеното легло!
Мечтая си за теб!
Зa това как целуваме се под дъжда.
Протягам аз ръка,
отмествам копринената ти коса.
Поглеждам те в очите,
разтапяш моето сърце!
Нежно забърсвам капките от твоето лице,
тихо шепна ти: Обичам те!

© Иво Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??