18.01.2020 г., 7:51 ч.

Блян 

  Поезия » Любовна
287 0 0

Ние с теб - стъкълца съединени,
изпаднали от огледало счупено,
обитаващи различните вселени
със сърце от гордост погубено...

 

Едно сърце, но кротко като есен,
и все пак в жарки пламъци гори...
Ех, този блян от вятъра донесен 
вдъхновява го вечно да твори...

© Есенен блян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??