10.07.2019 г., 15:53 ч.

Блясък в очите 

  Поезия » Любовна
527 0 5

В погледа ми искрици светят, пламтят

Искам с теб да обикалям светът

с теб да сбъдвам всяка мечта

да, блясък в очите е това!

 

Сила и слабост

Смях и радост

И понякога за вкус така

И малко горчивина.

 

Блясък в очите си имам

Хубаво е до теб да заспивам

Лято е и съм щастлива и дива

И така ми отива!

© Жанет Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??