7.09.2007 г., 13:43 ч.

Боцкаш 

  Поезия
843 0 9
Разцъфнали в себе си тръни
докосват нежно раменете ми
с безкрайно дългите си мигли
и аромат на безбройни желания
увенчали душата ми
като прилепнала мантия
на която съм роб
и затворник
на себе си

© Никифор Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??