14.12.2013 г., 11:14 ч.  

"Бог е в тебе и си цяла" 

  Поезия » Любовна
1096 0 18

 

БОГ Е В ТЕБЕ И СИ ЦЯЛА

 

Как да облека сърцето

в думи – тези дрехи тесни.

Нека е денят ми цветен,

в светла от лъчи дантела.

 

Огън в тялото разля се,

стигна всяка малка клетка.

Трепетът всели се в ляво,

в дланите любов валеше.

 

Нежен свят сега споделям,

птичи полет в изгрев летен.

Песен на щурец,  родена

в нощ от звезден дъжд над цвете.

 

Мога ли да бъда вятър,

южен полъх в зима бяла,

шепнещ тихо: Ти си вярвай,

Бог е в тебе и си цяла.

© Санвали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??