4.11.2008 г., 23:13 ч.

Бог вижда 

  Поезия » Любовна
545 0 4
 

БОГ ВИЖДА

 

Бог отгоре всичко вижда

и дано да ти прости

за това, че ме заряза

и погуби моите мечти.

 

С друг сега си се събрала,

но дали си с него ти добра,

или и него ти излъга

и вкара в мръсната игра?

 

На вид красива, със стройно тяло,

но по характер ти си зла;

доброто е от тебе отлетяло

и всички ръгаш с мръсната игла.

 

Да бъде Бог добър с тебе

и дано те малко промени.

На тебе хитър мъж ти трябва,

характера ти той да измени.

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??