16.08.2016 г., 16:42 ч.

Богатство 

  Поезия » Друга
1662 3 9

 

 

Сама съм,

но, не съм самотна,

богата съм,

но, не с пари.

 

В душата ми

има място,

за любов и обич

и приятели добри.

 

Загърбих любови

с ледени сърца.

Отметнах окови,

сякаш са перца.

 

От лошото

бързо бягам.

На доброто

ръка протягам.

 

Богата съм,

но не съм имотна.

Сама съм,

но не съм самотна.

 

 

 

 

© Рени Маргина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??