19.01.2018 г., 22:50 ч.

Богатство 

  Поезия » Любовна
414 0 1

                          Богатство

 

          Имам те навсякъде, във всичко.

          Имам те и да не си до мен.

          Имам те във мислите си скрито.

          Имам те през дългия ми ден.

 

          Ако можеш ти да ме почувстваш,

          ако можеш само – имай ме и ти.

          Утеха ти у всекиго намираш,

          утеха моя всякога си ти. 

 

© Павлина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??