Богатство
Имам те навсякъде, във всичко.
Имам те и да не си до мен.
Имам те във мислите си скрито.
Имам те през дългия ми ден.
Ако можеш ти да ме почувстваш,
ако можеш само – имай ме и ти.
Утеха ти у всекиго намираш,
утеха моя всякога си ти.
© Павлина Иванова Все права защищены