Звезди залязват.
Луната ги забравя.
Всички забелязват,
красота изгрява.
Сапфирено сияние,
очите ù блестят.
Невидимо влияние,
устните шептят.
Пролет, ветрове,
ухание неземно.
Муза, стихове,
присъствие вълшебно.
Сърцето стихва.
Ласка най-вежлива.
Богиня се усмихва,
влюбена, щастлива.
© Александър Всички права запазени