16.05.2013 г., 15:34 ч.

Богиньо моя 

  Поезия » Любовна
1434 0 0

Богиньо моя

 

Богиньо моя, толкоз си красива,
разцъфнала кат майските цветя!
Сред вярващите в теб съм първи
и вярвайки, аз правя чудеса.

 

Обичайки, пред тебе коленича,
кълнейки се във вярност чак до гроб,
сърцето си с любов на теб обричам
на теб, Богиньо, верен ще съм роб!

 

Не ща отплати, само любовта ти,
мен стига ми... от нея аз съм сит
и когато с либовта си ти ме храниш,
най-силен съм, на радости честит!

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??