Целунах те
и те превърнах
в божество...
Магически
и двойнствен!
Бог на вятъра
и на красивите
словосъчетания!
Синя вечност свети
в твоя ореол.
Вместо Разпятие
нося златна ябълка
и очаквам
Възкресението!!!
Венеция Павлова Маркова
© Венеция павлова Маркова Всички права запазени