18.06.2008 г., 8:32 ч.

Боже!... 

  Поезия » Любовна
629 0 13
       Боже!...

Владееш смеха ми...
и мислите... Боже!...
При мен си - в съня ми -
да бързам - не мога!...

Когато съм грешна,
тогава съм себе си!...
Когато те срещнах -
обичах те... Боже!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??