Jun 18, 2008, 8:32 AM

Боже!... 

  Poetry » Love
630 0 13
       Боже!...

Владееш смеха ми...
и мислите... Боже!...
При мен си - в съня ми -
да бързам - не мога!...

Когато съм грешна,
тогава съм себе си!...
Когато те срещнах -
обичах те... Боже!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??