5.05.2006 г., 14:16 ч.

Боже, помогни! 

  Поезия
808 0 1
Какво се промени,
какво така ни раздели?
Какво забрави ти,
какво почерни хубавите дни?

Живота ни се промени,
сега сме чужди аз и ти
не вярваме във любовта,
не вярваме, че съществува тя.

Отправям хиляди молби,
''Боже помогни!''
Помогни да забравя, помогни да простя,
помогни ми пътя си без него аз да продължа!

© Петя Карачанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??